Аптеки в Гоце Делчев

Аптека Авицена се грижи за здравето на жителите на гр. Гоце Делчев и околността. 

Аптеки Гоце Делчев

Аптека Авицена - Гоце Делчев ул. Ген. Ковачев

ул. Ген Ковачев 33

+359 75 160 858

Аптека Авицена Гоце Делчев ул. Дунав

ул. Дунав 5

+359 75 161 176

Аптеки Авицена Гоце Делчев Пазара Солун 21

ул. Солун 21 (Пазара)

+359 87 646 8040

Авицена разполага с 3 отлично заредени аптеки в Гоце Делчев, разположени на комуникативни места в града. Нашите обекти се намират на удобни локации, които безпроблемно могат да се достигнат с превозно средство или пеша.

Аптеките ни са богато заредени с широка гама продукти от първа необходимост – от лекарства, витамини и хранителни добавки, до качествена грижа за кожата, медицинска козметика и разнообразни грим продукти. В Авицена Ви очакват само първокачествени продукти от прочути марки и производители, отговарящи на най-високите стандарти за качество и безопасност.

В нашите аптеки в Гоце Делчев работи екип от опитни фармацевти, които ще се отнесат с внимание и грижа към Вас и Вашите здравословни нужди. Нашите доказани професионалисти са винаги насреща и готови да Ви консултират и посъветват.

Вярваме, че всяка аптека е мястото, където да получим не само качествени продукти, а и грижа и подкрепа в трудни моменти. Затова аптеки Авицена в Гоце Делчев обединява в себе си приятелското отношение, професионализма и широка гама фармацевтични продукти.

ул. Ген Ковачев 33

ул. Дунав 5

Обектът разполага с вендинг апарат за денонощно аптечно обслужване

ул. солун 21 (пазара)